WWF Smackdown!

Kausi (Season) -moodin bonuspainijat: Jauha kausimoodia tietty vuosimäärä saadaksesi uusia painijoita.

Ivory: 1 vuosi, Prince Albert: 2 vuotta, Jacqueline: 3 vuotta, Viscera: 4 vuotta, 80 kyky (Ability) -pistettä Create a Superstar -toimintoon: 5 vuotta, Mideon: 6 vuotta, Gerald Brisco: 7 vuotta, Pat Patterson: 8 vuotta, 90 kykypistettä Create a Superstar -toimintoon: 10 vuotta, 100 kykypistettä Create a Superstar -toimintoon: 20 vuotta.

Pre-Season-bonukset: Läpäise Pre-Season. Kun WresteMania on loppunut, Vince McMahon saapuu ja kertoo, että voit jatkaa WWF:ssä. Smackdown-symboli ilmestyy ja peli onnittelee sinua sekä ilmoittaa, että bonus on avattu. Läpäise Pre-Season monta kertaa ja saat uusia bonuksia.

1. kerta: Vauraus (Wealth) -toiminto, 2. kerta: Euroopan titteli ja kyvyt, 3. kerta: Naisten titteli ja kyvyt, 4. kerta: Tournament ja kyvyt, 5. kerta: Hardcore-titteli ja kyvyt, 6. kerta: IC titteli ja kyvyt, 7. kerta: Tag-titteli ja kyvyt, 8. kerta: Mestaruusmatsi ja kyvyt, 10. kerta: Ohita Pre-Season. Taso (Stage) 5/House Show 3A: Stevie Richards. Taso 6/House Show 3B: Blue Meanie. Taso 58/House Show ED1: Vaihtoehtoinen asu Stone Coldille. Taso 61/House Show ED4: Vaihtoehtoinen asu The Rockille. Taso 65/House Show ED8: Stephanie McMahon.

Poistu matsista suoraan päävalikkoon (Main Menu): Paina start + select ottelun aikana.

Lisää aiheesta