WWF Warzone

Voit käyttää seuraavia koodeja voitettuasi WWF-kisat jollakin mainituista painijoista medium- tai hard-vaikeustasolla. Koodit aktivoidaan painamalla L1 ja sitten R1 päävalikossa hissin matkatessa ylöspäin. Pääsetkin yllättäen kellariin.

HHH/Shawn Michaels: voit luoda naispuolisia painijoita Create player -tilassa

Kane: Ylimääräisiä heppuja Create player -tilassa

Steve Austin: kaksi ylimääräistä asustetta Austinille

Goldust: kaksi ylimääräistä asustetta Goldustille

Mankind: Rakkautta (?) ja Cactus Jack

Brett/Owen Hart: Sue the Ring Girl

Ken Shamrock/Farrooq: Ei nynnyjä pelitila

The Undertaker: Kaikki ilmaisimet pois päältä

The Rock/British Bulldog: Isot nupit

Ahmed Johnson: Egotrippi

Mosh/Trash: Papuja

Satunnaisen painijat saat peliin hahmon valintaruudussa pitämällä ylös-painike alaspainettuna ja painamalla torjuntanäppäintä.

Elokuvien katselu: syötä seuraava koodi Press Start -ruudussa neljä kertaa peräkkäin: ylös+kolmio, oikea+ympyrä, alas+x ja vasen+neliö. Naputtele sitten kaksi kertaa seuraava koodi: L1+R1 ja L2+R2.

Näet ykköselokuvan keskellä ruutua, jos painelit näppäimiä onnistuneesti. Voit liikkua ylös ja alas, jolloin näet yhteensä 64 eri elokuvan pätkää. Jokaisella painijalla on enintään 6 klipsiä ja lopussa näet Challenge-pelin naispuolisen hahmon elokuvat.

Ylimääräisiä hahmopisteitä: saat mojovasti lisää pisteitä custom-hahmollesi läiskimällä seuraavat pelit Hard-vaikeustasolla:

Challenge 6 pistettä

Versus 2 pistettä

Tag Team 3 pistettä

Cage 2 pistettä

Weapons 2 pistettä

Steve Austinin ja Goldustin erikoiset vaatteet nähdään painamalla R1- tai R2-painiketta valitessa näitä hahmoja. Tiesitkö muuten, että jokainen painija voi hermostuttaa vastustajaansa käyttämällä omaa uhitteluliikettään. Ykkösuhittelua käytetään painamalla lyönti+torjunta-painikkeita ja toinen kiusausliike saadaan aikaan painamalla sidonta+potku-painikkeita.

Lisää aiheesta