10 vuotta Let's Playta takana

En ole kirjoittanut blogeja Pelit.fi-sivustolle viimeisen viiden vuoden aikana kuin yhden ainoan kerran, mutta nyt saavutettiin Youtube-kanavallani sellainen rajapyykki, että sitä sietää hehkuttaa laajemmaltikin! Nimittän torstaina 8.2.2024 oli kulunut kymmenen vuotta ensimmäisen Let's Play-projektini videon julkaisusta. Tämän päänavauksen jälkeen olen ajan kuluessa läpäissyt yhteensä 146 peliä ja videoita on näistä kertynyt yli 1300 kappaletta!

Juhlan kunniaksi päätin työstää koko projektin kattavan muisteluvideon, jossa selvitän jokaisen teoksen nauhoittelun taustoja ja tarjoan lopuksi pienimuotoisen peliarvostelun. 

Mukaan kerrontaan mahtuu alkuajan kipuiluja sisällöntuottajana, Pelit.fi-kumppaniblogaajamuistelmia, vierailuja erilaisissa pelitapahtumissa ja monia muita projekteja vuosien varrelta. 

Videon myötä on aika astua uudelle Let's Play vuosikymmenelle ja sen vuoksi lopussa kurkistetaan kanavan tulevaisuuteen! Kiitos kaikille uskollisille katsojille ja tilaajille näistä (ensimmäisestä?) kymmenestä vuodesta ja tervetuloa kanavalle myöskin jatkossa!

Lisää aiheesta