Neverwinter Nights: Enhanced Edition sai julkaisupäivän

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 13.03.2018.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Neverwinter Nights: Enhanced Edition ilmestyy 27. maaliskuuta Steamissa, ilmoittaa Beamdog-tiimi.

    Beamdog tekee ehostettua versiota BioWaren roolipelistä, joka hetkeksi yhdisti tietokone- ja pöytäroolipelaamiseen. Dungeons & Dragons -sääntöjä käyttänyt Neverwinter Nights jäi ilmestyessään vähän torsoksi yksinpelikokemukseksi, mutta helposti muokattavaksi ja modattavaksi tehdyn pelimoottorin ansiosta Neverwinter jatkoi elämäänsä pelaajien tekemien seikkailuiden myötä. Se on myös tekijöiden tiedossa, sillä uusversiossa pitäisi toimia useimmat pelaajien tekemistä vanhoista seikkailuista.

    Virallinen peruspelikin sai tuulta alleen, kun Shadows of Undertide- ja Hordes of the Underdark -laajennukset ja Kingmaker-, Shadowguard- ja Witch's Wake -seikkailut ilmestyivät. DLC:t ovat mukana Enhanced Editionissa.

    Historiallisesti Neverwinterin arvo piilee siinä, että pelissä pystyi helposti pelaamaan porukalla netissä 2000-luvun alussa, jolloin nettiroolipeligenre vasta aloitteli varsinaista läpimurtoaan. Koska Pelit-brändin arvostelijat 2000-luvun alusta eivät näemmä jaa mielipidettäni, niin arvostelun aikalaiskuvauksen sijaan linkkaan Neverwinter-hypejuttuni samoilta ajoilta tähän.
     
    cbel1 tykkää tästä.