Switch Lite syyskuussa

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja petehei, 11.07.2019.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

 1. petehei

  Petri Heikkinen (Pelit) petehei Mode

  Nintendo julkaisee Switch-konsolistaan Lite-version syyskuun lopussa. Lite on puhdas käsikonsolipainos Switchistä, joten näkemiin irtoavat ohjaimet, IR-kamera, tärinäominaisuudet ja telkkaritelakka. Suuntaohjain on Litessä selkeä risti, koska sen ei tarvitse esittää pikkupadin tulitusnäppäimiä. 5,5-tuuman kosketusnäytön myötä Switch Lite on emokonsoliaan pienempi ja kevyempi. Laitteen vakiovärit ovat julkaisun tienoolla harmaa, keltainen ja sininen. Euroopassa Liten hinta asettunee noin 200 euron tienoolle.

  Suurin osa korkean profiilin peleistä toimii normaalisti, sillä melkein kaikki hitit tukevat Switchin käsikonsolitilaa, mutta muun muassa Labo-pahvileikit vaativat jo pelkästään kokovaatimusten takia tavallisen Switchin.
   
 2. Zyn

  Jussi Forelius Zyn Henkilökunta Mode

  Henkilökohtaisesti mielenkiintoisempi Switch-uutinen oli Nintendon jättämä hakemus jenkkien telehallintovirastolle. Mitä todennäköisimmin jonkinlainen päivitetty, ei-karsittu Switch on myös luvassa.
   
 3. petehei

  Petri Heikkinen (Pelit) petehei Mode

  Jees, ei suuremmin enää yllätä, että Nintendo julkaisee kourallisen eri versioita "taskukonsoleistaan". :)
   
 4. jtahti

  Jussi Tähti jtahti

  Tuo päivitetty Switch saattaa olla tuollainen hienosäätö versio, jossa osat on vaihdettu aavistuksen energiatehokkaamiksi ja nimi on edellleen Switch.