Smackdown vs. Raw 2009

www.smackdownvsraw.com

Showpainin ystävien huippuhetki heti Wrestlemanian ja kesän Summerslamin jälkeen on pian täällä. Ennakkoversion perusteella uudistuksista ei voi sanoa vielä oikein mitään, sillä pelattavana oli vain tavallinen yksi vastaan yksi -ottelu, tagteam-matsi ja erikoisotteluista inferno, jossa on tarkoitus liekittää kaveria.

Peli on taas vähän kauniimpi kuin edellisvuonna, mutta painijat eivät näytä aivan siltä miltä pitäisi. Mestaruusottelijat toki bongaa hetkessä, mutta jo ylemmän keskitason painijat tunnistaa pikemminkin asusta kuin kasvoista. Positiivisena yllätyksenä yleisö heiluu ja pomppii vihdoin piippuhyllyä myöten eikä ole vain pelkkää pikselikulissia.

Kontrollit tuntuivat olevan aika lailla samat kuin pelin edellisessäkin painoksessa, joten mihinkään suuriin yllätyksiin ei tarvitse varautua. Luvatuista uudistuksista odotan innolla co-op-tarinamoodia, jossa pääsee vääntämään kaverinsa kanssa kimpassa. Kavereiden kanssa peli on edelleen huippuviihdettä, mutta vasta täysversio paljastaa, irtoaako yksinpelistäkin hupia. Toivon mukaan uramoodin muutama paha puute on paikattu, jotta esimerkiksi loukkaantuneen painija-parkansa voisi viimein päästää sairaslomallekin.

Arvostelu on luettavissa www.pelit.fi:ssä 1.12.2008.

Lisää aiheesta

  • Shogun 2: Total War

    Hjalliksen Diili ei ollut kaikkien aikojen työhönottohaastattelu. Se käytiin jo 1600-luvun Japanissa, jossa pyrittiin shoguniksi shogunin paikalle.

    Total War palaa Japaniin Shogun 2:ssa ja tuntuu tiukan teemansa ansiosta sarjan alkuaikojen erinomaiselta strategiapeliltä. Armeijan lisäksi…
  • Killzone 3

    www.killzone.com

    Helghast sai viimeksi ISA:n kädestä, mutta helghastilaiset tuntuvat olevan harvinaisen kovapäistä porukkaa, sillä scifisota jatkuu entistä rankempana Killzone 3:ssa.

    Killzonen avaruustaistelu jatkuu, vaikka Helghastin häikäilemätön diktaattori Visari ei enää väpätä.…
  • LittleBigPlanet 2

    Kun näytin LittleBigPlanetia kaverilleni, mies nauroi ensin hahmon nimelle, kunnes pääsi peliin käsiksi. Ääni loppui mutta hymy ei hyytynyt.

    Jo perinteet velvoittavat, että konsoli tarvitsee maskotikseen tasoloikkahahmon. PS3:lla roolin sai sympaattisen valloittava säkkipoika, jonka…