Battleborn siirtyy toukokuulle

2K Games ilmoitti, että Battleborn-nettiräiskinnä julkaisupäivä siirtyy ensi vuoden alusta toukokuulle. Gearboxin tekemä Battleborn edustaa räiskintöjen uutta muotivirtausta, jossa Lol- ja Dota-pelien areenahenkinen tiimitaistelu siirretään FPS-genreen.

Battlebornin julkaisupäiväksi saadaan 25 sankaria, kolme moninpelipelimuotoa ja kampanja, jonka voi pelata yksin tai kimpassa kavereiden kanssa. Moninpelimuotojen ideat ovat tuttuja. Capturessa taistellaan maalialueiden hallinnasta, incursionissa saatetaan robottiarmeija vihollistukikohtaan ja meltdownissa yritetään tuhota vastustajat mahdollisimman nopeasti.

Idea on sama kuin Dotassa eli kentän alussa sankarit aloittavat ykköstasolta, mutta erän edetessä hahmot oppivat uusia taitoja ja saavat parempia varusteita. Sankareiden vahvuudet vaihtelevat lähitaistelusta tulivoimaan ja kaikilla on tietenkin uniikki ulti eli supervoima.

Peli ilmestyy PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle toukokuussa. Blizzardin samanhenkinen Overwatch todennäköisesti ilmestyy samoihin aikoihin, joten siirtopäätös ei ollut 2K Gamesille helppo.