Crazy Taxi: High Roller (Xbox)

Expert-moodi: Korosta kuski ja paina valkoinen + musta pohjaan. Napauta A-namiskaa. Jos homma meni oikein, näet tekstin "Expert Mode". Nuolet ja kohdevinkit eivät ole enää toiminnassa.

Poista nuolet: Korosta kuski ja paina valkoinen pohjaan. Napauta A-näppäintä. Jos koukero meni oikein, näet tekstin "No Arrows".

Poista kohdevinkit: Korosta kuski ja paina musta pohjaan. Napauta A-nappulaa. Jos kaikki meni oikein, näet tekstin "No Destination Markers".

West Coast, Glitter Oasis ja Small Apple -radat: Läpäise Crazy X Level 1.

Bonustaksit: Läpäise Crazy X Level 2.

Another Day -moodi: Läpäise Crazy X Level 3.

Kaikki kuskit: Läpäise Crazy X Level S-S.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus