Glass Tower 2 HD (iPad, iPhone)

Kun minkä tahansa ikäisen ihmisuroksen ikinä altistaa palikoista kootulle tornille, hänelle tulee voittamaton tarve kaataa se. Jopa palikkatornien rakentelussa palkintona ja päämääränä on tornin tuho.

Glass Tower 2 on fysiikkapuzzlepeli, jossa geeneihin koodattua rakentavaa puuhastelua saa harrastaa ihan niin paljon kuin jaksaa. Päämäärä ei tietysti ole tuho, vaan hallittu dekonstruktio.

Lasitorni on rakennettu erivärisistä palikoista, joista mustilla ei ole muuta virkaa kuin tukea muita. Tarkoitus on pelastaa punaiset palikat, sillä jokainen rikki menevä vähentää pisteitä ja miinustaa yhden elämän, joita alussa saa kaksikymmentä. Se tapahtuu tökkäämällä siniset palikat hallitusti rikki, kunnes niitä ei enää ole.

Vihreiden palikoiden satunnainen puoluekanta paljastuu vasta kun niitä tökkää. Sitä ei kannata selvittää mahdollisimman pian, sillä vihreässä muodossa niiden kuolemalla ei ole merkitystä.

Jotkut palikat sisältävät bonuksia, lisäelämät tärkeimpinä, mutta ne viuhahtavat ruudusta ulos vauhdilla, joka usein on minun reaktioilleni liikaa.

Glass Tower 2 HD on kiinnostavaa fysiikkapuuhastelua, mutta ihan digitaaliseksi huumeeksi siitä ei sentään ole. Onneksi etenemisen saa seivattua.

80