Jade Cocoon

Arpatron: Kun saat Arpatronin, älä yhdistä (Merge) sitä lainkaan, sillä muuten siitä tulee yksi Jade Cocoonin voimakkaimmista hirviöistä.

Ilmaisia Mugworteja: Kun saavut ensimmäistä kertaa metsään (Beetle Forest), kohtaat sinisen Cocoon Master -opettajan. Valitse Attacking and Defending -oppitunti ja saat yhden Mugwortin treeniä varten. Cocoon Master komentaa käyttämään hyökkäystä (Attack), mutta käytä sen sijaan puolustusta (Defend). Taistelu loppuu ja saat pitää Mugwortin. Toista kikka kaksikymmentä kertaa ja saat Mugwortit täyteen.

Lisää kestopisteitä: Voita Kikinak Dragonfly Forestin lopussa ja saat häneltä okariinan (Ocarina) sekä Great Walnut -pähkinän. Voit nyt kutsua Kikinakin okariinalla ja hän taistelee rinnallasi. Voiton jälkeen saat 90% todennäköisyydellä Great Walnutin, jonka syöminen antaa Levantille 1-3 kestopistettä lisää. Taistele Kikinakin kanssa usein ja kasvatat helposti kokemus- sekä kestopistesarakkeen lukemia.

Henri

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus