Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Seuraavalla tempulla irtoaa helppoa rahaa. Itäisellä tiellä Hobittilan ulkopuolella (vähän matkaan miehen jälkeen, joka vaihtaa tikarinsa piippukessuun) on talo ylhäällä ulokkeella. Mene sisään ja kävele kirjahyllyn luokse. Paina action-nappia, niin kolikko ilmestyy. Lähde ulos talosta ja mene takaisin sisään, niin saat samalla tempulla taas kolikon. Tätä voi toistaa niin monta kertaa kuin huvittaa.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus