Mad Maestro! (PS2)

Csikos Post Song -kappale ja Love Bucket Relay -bonuspeli: Läpäise ensimmäisen kentän medley ja bonuspeli.

Toy Symphony -kappale ja Lunar Magic -bonuspeli: Läpäise toisen kentän medley ja bonuspeli.

Eine Kleine Nacht Musik -kappale ja Dress Up! -bonuspeli: Läpäise kolmannen kentän medley ja bonuspeli.

Dance of the Red Flutes from the Nutcracker -kappale ja Concert with the Little Birds -bonuspeli: Läpäise neljännen kentän medley ja bonuspeli.

Algerian Suite -kappale ja Launch of the Fireworks -bonuspeli: Läpäise viidennen kentän medley ja bonuspeli.

Flight of the Bumblebee -kappale ja Lionel's Flaming Hoops -bonuspeli: Läpäise kuudennen kentän medley ja bonuspeli.

Ballet of the Unhatched Chicks -kappale ja Quack Quack Racing -bonuspeli: Läpäise seitsemännen kentän medley ja bonuspeli.

Divertimento No. 1 in E Flat Major K113 -kappale ja The Feast -bonuspeli: Läpäise kahdeksannen kentän medley ja bonuspeli.

L'Arlesienne Suite No. 2 from Farandole -kappale ja Alien Abduction -bonuspeli: Läpäise yhdeksännen kentän medley ja bonuspeli.

Hall of the Mountain King -kappale ja The Mysterious Dungeon -bonuspeli: Läpäise kymmenennen kentän medley ja bonuspeli.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus