Ninja Gaiden (Xbox)

Päihitä Alma seiskakentässä

Alkupään pomot kaatuvat viimeistään parannusjuomia litkimällä, mutta seitsemännen kentän Alma vaatii jo kunnon taktiikkaa. Kaikki violetin demonimimmin iskut ovat voimakkaita, joten väistöt ja kärsivällisyys ovat Alma-nujakassa valttia. Homma hoituu maltillisella hyökkäyskuvioiden opiskelulla, sillä Alma käyttää selkeästi sähkötettyjä ja kaavamaisia iskuja. Alma noudattaa samoja kuvioita katkeraan loppuun saakka.

Alman heittämiä pylvään palasia ei vältetä pelkällä kierähdyksellä. Ensimmäinen järkäle menee ohi, mutta toinen läsähtää Ryun syliin. Väistä molemmat kivet hypyn ja kierähdyksen yhdistelmällä. Kierähdä heti hypyn jälkeen ja murikat jysähtävät lattiaan. Alman tulipallot ovat arsenaalin helpoin nakki. Juokse sivuun ja siinä se.

Alman pää edellä -syöksy väistetään hypyllä tai kierähdyksellä. Häivy paikalta nopeasti, sillä demoni hyökkää usein uudestaan heti syöksyn jälkeen. Lähituntumassa Alma tekee toisinaan sukelluspotkun. Väistä ja iske takaisin flying swallow -iskuilla, eli hyppää kohti ja paina Y-namiskaa. Ninpo-taiat ja tavalliset iskut toimivat myös, mutta flying swallow osuu varmemmin. Sukelluspotkun jälkeen avautuva lyhyt sauma on ainoa selkeä hyökkäyspaikka.

Jos Alma nousee ilmaan, liukene heti kauemmas. Lähellä leijuva demoni nappaa Ryun pinkin magian syleilyyn ja pipiä tulee enemmän kuin tarpeeksi. Mikäli Ryu liikkuu jatkuvasti, Alman meganiitti ei ole kovin vaarallinen.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus