Pelit pelaa: Destiny 2: Iskuosasto Peliitti

Iskuosasto Peliitti valmiina seikkailuun.

Destiny 2 -sotapäiväkirja: 1. päivä

Iskuosasto Peliitti kokoontuu yllätyksekseni sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Heikkinen ja Kuorikoski odottavat jo korkeassa polviasennossa Destiny 2:ssa, kun itse vasta saavun linjoille. Sovimme treffit farmille, mistä seikkailuidemme on määrä alkaa. Tavoitteena on iskeä Maahan yllätyshyökkäyksen tehnyttä Red Legionia vastaan.

Taistelutoverini ovat ilmeisesti fyysisesti mutta eivät henkisesti läsnä. Kumpikaan ei reagoi mitenkään tervehdyksiini eivätkä vastaa puheeseeni. Ääniyhteys ei toimi, vaan pleikkari herjaa NAT-virheestä, molemmilla! Vaihdamme chätin puhelimeen kuin Nintendo Switchillä ikään. Peten kanssa hylkäämme Kuoriksen heti alkumatkasta, sillä hän on eri kohdassa questilinjaa kuin minä ja Heikkinen. 

Alkurävellystämme seuraava Rojola toteaa, että hän ehkä sittenkin pelaa kaverinsa kanssa. Viisas valinta.

European Dead Zone 

Kun viimein saavumme tehtäväalueelle, käynnissä on jo taistelu cabaleiden kaappausryhmää vastaan. Ryntäämme muiden pelaajien tueksi ja kukistamme helposti heppoisen oloisen vastarinnan. Sotasaaliiksi saan uudet saappaat. Kivan väriset ja vielä oikeaa kokoa.

Koska tavoitteena on edetä nopeasti guardian-urallamme, hylkäämme sivutehtävät ja keskitymme päätarinaan. Vastarintaliikkeen Devrim Kaylta saamamme tehtävä on selkeä. Euroopan pitkän matkan viestiyhteydet eivät toimi. Meidän on otettava selvää, missä vika on, kenet pitää tappaa ja mitä tuhota? Jossain vaiheessa projektia Kuorikoskikin etenee tarinassa European Dead Zonelle asti ja saapuu avuksemme. 

Seuraa kiihkeiden tuli- ja lähitaisteluiden sarja, jonka uskomattomien vaiheiden ja hengenvaarallisten tilanteiden jälkeen tanssimme voitettujen vihollistemme haudalla, jolloin tarkistan asekamerani otokset. Eihän siellä ole sekuntiakaan videota! Tajuan heti, että muksut ovat katsoneet Netflixiä PS4:llä ja joutuneet laittamaan asetuksista HDCP-suojauksen takaisin päälle. Konsolipelaaminen on jatkuvaa säätöä. 

Yhteyksien palattua iskuosastolle selviää, että muualla on vielä suurempia ongelmia. Osastomme suuntaa seuraavaksi kohti Saturnuksen kiertorataa kohteenaan Titan-kuu. Ehkä sinne saamme jo ääni- tai edes kuvayhteyden. 

Pelit-lehti on tehnyt sopimuksen Activisionin kanssa Destiny 2:n markkinoinnista eli tämä on mainos. Activision ei puutu jutun sisältöön, ehkä pitäisi.