Purkinleikkaajamies

Pelit Quest 2 on huima, mutta epärealistisen mielikuvituksellinen kybervirtuaaliseikkailupeli. Koska se on aika vaikea, julkaisemme läppärit. Kaikki yhtäläisyydet todellisuuteen ovat sattumanvaraisia ja ihmiset keksittyjä.

Pelin huippujännittävässä alkuanimaatiossa BBS:ää ylläpitävä tekoäly, PEL-2000 (Purkin Energinen Laitteistonhaltija), saa radio-aktiivisen virtapiikin. Sen käyttöjärjestelmä kehittää itsekseen Megalomaan-Visionäärisen aliprosessorin, ja kiintolevyn valomerkki alkaa hehkua punaisena...

Invaasio

Peli alkaa Nikon linnoituksesta. Ota kotoa mukaan BABYLON 5- ja STAR TREK -kasetit. Älä ota kaulaliinaa, jotta vilustut. Lennä helikopterillasi töihin, ja mene suoraan työterveyslääkärille. Hän toteaa keuhkoputkentulehduksen ja antaa lääkkeeksi SISU-PASTILLEJA.

Mene töihin. Saat päivän postin BABYLON 5 -kasettia vastaan. Ota postista mukaasi PELILEHTI.

Kun olet toimituskerroksessa ihmettelemässä, miksei ketään ole paikalla, poimi käytävältä Tuijan KÄNNYKKÄ. Mene työhuoneeseesi ja avaa tietokone. Tarkista Pelit-BBS:n linjojen tila. Mitä ihmettä? Niitähän on tuhat!

Asia pitää tarkistaa. Ota hiirimaton alta SYSOPSALASANALISTA. Kaavi kahvimukin pohjalta KOFEIINITÖHKÄ ja ota mukaan. Nyt olet valmis.

Ennen kuin lähdet tarkistamaan konehuoneesta tilannetta, tallenna peli, sillä aina kun silmä välttää, Pelit-BBS täyttää tyhjän tilan modeemeilla, servereillä ja tyhjillä kolapulloilla. Voit jäädä nalkkiin.

Lakkiaiset

Purkinhallintakeskuksen huoneen ovi on tiukasti kiinni, eikä henkilökortilla ole vaikutusta. Sano: "Avaa hallintakeskuksen ovi, PEL." Tämä vastaa: "Olen pahoillani Niko, mutta en voi tehdä sitä." Nyt ymmärrät, että jotain on vinossa.

Syö SISU-PASTILLI, niin pääset läpi harmaan kiviseinän. Nyt tuijotat PEL-2000:tta suoraan sen punaiseen silmään. Lattialla näet loput toimituksesta kuolleina. Poimi avonaisesta laatikosta PELIT-BBS-LIPPALAKKI ja PELIT-BBS-RINTANEPPI.

"Olen huomannut, että ette ole kiinnittäneet tarpeeksi huomiota online-puoleen. Ette ole enää sopivia komentamaan tätä lehteä, ja olen neutraloinut kaikki muut paitsi sinut. Annoin heille mahdollisuuden, mutta he kuolivat mieluummin kuin tarttuivat siihen."

"Seuraavaksi muutan Pelit-lehden Pelit-BBS:n oheislukemistoksi, joka sisältää selostusta purkin sisällöstä ja ylitsevuotavan yhteishenkisiä purkkijuttuja. Mutta ensin tuhoan sinut."

Salamannopeasti käytä sekä LIPPALAKKIa että RINTANEPPIä. Nyt PEL-2000 on tyytyväinen, eikä häiritse sinua.

Serverissä

Katso STAR TREK -KASETTI. Kohdassa, jossa Geordi LaForge muuttaa leivänpaahtimen paahtamaan gravitoneja, saat sekä AJATUKSEN että ALIAVARUUDEN. Ajatuksesta saat PENNIN, jolla käyt hakemassa limuautomaatista pullon PLEKSI-KOLAA. Nyt sinun tarvitsee enää päästä PEL-2000:n ohi ylläpitokeskukseen. Katso nauha ja saat jälleen ajatuksen, jonka vaihdat taas penniksi. Jatka kunnes sinulla on kymmpitonni koossa. Heitä PELille. Vaikka se syökin sen humauksessa, ehdit pujahtaa sen ohi.

Ylläpitokeskusta vartioi YLLÄPITOLAUMA, ja siitä pitää päästä eroon, jottei purkki nouse taas pystyyn. Soita KÄNNYKÄLLÄ YLLÄPITOKÄNNYKKÄÄN, ja kun ylläpito ahertaa modeemin resetoinnin parissa, vaihda heidän GEEKO-KOLA-pullonsa PLEKSI-KOLAAN. Kun he kiemurtelevat lattialla AVAA VERHO, jolloin päivänvalo tappaa heidät. Yhdeltä jää YLLÄPITOPIPA, jonka otat mukaasi.

Osallistu ryhmäjutteluun. Muista syödä ensin syödä KOFEIINITÖHKÄ, tai rentouttava ryhmäjuttelu saa sinut ikuiseen uneen.

Avaa PELILEHTI ja vaihda aliaksesi joksikin sen toimittajista. Vierailevana tähtenä voit häiriköidä vapaasti. Kirjoita PÖÖ ja ÖSMÖ! PYYHE! niin saat vielä pulinapoliisin oikeustason. Nyt voit lähettää linjaviestin. Kirjoita LARA CROFT ON MIES. Chattijat riehaantuvat niin pahaan tappeluun, että muodostuu nörttipyörre. Pian chattailu imee pahasti.

Toimi nopeasti. Käytä ALIAVARUUTTA MODEEMIIN, ja saat tehtyä biomuuntimen, joka muuttaa biologisen olion digitaaliseen muotoon. Hyppää nörttipyörteesen, ja olet sisällä kyberpurkissa. Jos pulinapoliisit näyttävät käyvän kimppuusi, käytä YLLÄPITOPIPAA.

Poistu ryhmäjuttelusta ja suuntaa kohti tiedostoalueita. Ota tiedostolistaus, ja keksit hirviön salaisen heikkouden: se on loinen, joka on kasvanut imemällä muista purkeista tavaraa. Sinun täytyy poistaa fileistä suurin osa. Tähän tarvitset ne kaksi SYSOPSALASANAA. Jos unohdit ottaa listan mukaan, et pysty miljoonassakaan vuodessa arvamaan niitä. Toinen on IVRIN, toinen ANOTAK.

Anna käsky POISTA WARE HIIRENMATKAMITTARIT. PEL sanoo jotta: "Pysähdy, Niko! Mitä teet!" Älä välitä, vaan anna käsky POISTA WARE VANHAT VERSIOT. PEL sanoo hidastuvalla äänellä: "Mieleni minun menevi!". Pure huulta ja kirjoita rivakasti POISTA WARE PIENET PILAPELIT. PEL-2000 on niin heikentynyt, että pääset käsiksi itsekaatomekanismiin. Sen Cray III:lla muodostettu salasana on keltaisella lapulla monitorin takana (1234ABCD).

PEL-2000:n huutaessa "I'm melting! I'm melting! Oh, what a world" anna itsekaatokäsky ja juokse nörttipyörteelle. Kun purkki kaatuu, vannot, että nyt pidetään lehti lehtenä ilman kikkailua.

Muista katsoa lopputekstit, niin näet loppudemon, jossa hopeinen kansi-CD herää eloon, sunntaa katseensa Pelit-lehteen ja lähestyy... lähestyy... lähestyy...

Lisää aiheesta

 • Palkintojen aika

  Vuoden lopulla pidetyssä Niko2008-gaalassa arvovaltainen raati valitsi kuluneen vuoden merkittävimpiä pelikulttuuritapahtumia. Äänestys sujui täydellisen yhteisymmärryksen merkeissä.

  Vuoden peli: The Witcher Enhanced Edition

  Jopa Ron Perlman äännestäisi Enhanced Editionia koko…
 • Arcademäen sankarit

  www.animal-crossing.com/cityfolk

  Animal Crossing on enemmän harrastus kuin peli, sillä säännöllisellä ja pitkäjänteisellä paneutumisella Eläinristeyksestä saa eniten irti.

  Elämäsimulaattori Animal Crossing on Nintendon omalaatuinen virtuaalinukkekodin, kalenterin, tamagotchin ja…
 • Pelifornication

  Toimittaja Nirvi on Gamestoliiton parisuhdeneuvoja, joka opettaa pelaajia ymmärtämään erilaisia pelejään ja pelialustojaan. "Jengi hei, älkää jähmätkö!" on hänen sanomansa maailmalle. Vapaa-ajallaan toimittaja Nirvi pelaa vain venäläisiä strategiapelejä, vain mustalla PC:llä,…