Remedyn toimitusjohtaja vaihtuu

matiasmyllyrinne2

Toimitusjohtaja Matias Myllyrinne jättää Remedyn.

Myllyrinteen uusi tehtävä ei ole vielä julkinen, mutta osoite on. Myllyrinne siirtyy Wargamingin pääkonttoriin Kyproksen Nikosiaan, jossa työskentelee lähinnä Wargamingin ylintä johtoa. Wargaming on venäläistaustainen pelistudio, jonka kasvu kansainväliseksi peliyhtiöksi alkoi mikromaksupeli World of Tanksin menestyksestä. Nykyään yhtiö omistaa studioita Australiasta Yhdysvaltoihin ja firmassa työskentelee yli 2 200 henkeä.

Myllyrinne siirtyy uusin tehtäviinsä muutamien viikkojen kuluessa. Myllyrinne on työskennellyt Remedyn toimitusjohtajana vuodesta 2008, mutta ollut Remedyllä jo 15 vuotta firman 20 vuoden taipaleesta. Myllyrinteen johdolla Remedy kasvoi 30 hengen tiimistä 130 työntekijän kansainväliseksi pelistudioksi.

Myllyrinne ei ole ainoa lähtijä Remedyltä. Toukokuun lopussa pomoportaasta irtisanoutui Oskari Häkkinen, joka perusti kahdeksan muun ohjelmisto- ja pelialan veteraanin kanssa Futurefly-yhtiön. Futurefly keskittyy pelillisyyttä hyödyntäviin mobiilisovelluksiin, jotka eivät kuitenkaan ole pelejä.

Remedyn toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa väliaikaisesti teknologiajohtaja Markus Mäki. Mäki on Suomen pelialan tuntemattomia veteraaneja. Hän kuului jo Future Crew -demoryhmään, jonka jäsenet aikanaan perustivat Remedyn.

Henki tiimissä on hyvä, eivätkä muutokset vaikuta Quantum Breakin ensi vuoden julkaisuun, Myllyrinne kertoo jäähyväisblogissaan.