Remedyllä työn alla kaksi uutta peliä

Remedyn liikevaihto vuonna 2016 oli 16,4 miljoonaa euroa, josta kasvua edelliseen vuoteen 19,4%. Liikevoittoa kertyi 3,9 miljoonaa euroa, ilmoittaa Remedy tiedotteessaan.

Tulosjulkistuksen yhteydessä Remedy avaa myös tulevia projektejaan. Parhaillaan Remedy kehittää korealaisen Smilegate-julkaisijan kanssa jatko-osaa CrossFire-nettiräiskintään. Aasiassa suositulla CrossFirella on 650 miljoonan rekisteröityttä pelaajaa ja yli miljardin dollarin vuosittainen liikevaihto. Lisäksi Remedy työstää koodinimellä P7 kulkevaa, vielä julkistamatonta peliprojektia.

Alan Wake ja Quantum Break julkaistiin Xbox-yksinoikeudella, mutta jatkossa Remedy aikoo julkaista pelinsä aiempaa laajemmalle konekannalle. Remedy kehittää Northlight-teknologiaansa myös PlayStation 4:lle. Viime vuonna julkaistu Quantum Break -toimintapeli perustuu juuri Northlight-kehitystyökaluihin ja -pelimoottoriin.

Vuonna 1995 perustettu Remedy on Suomen toiseksi vanhin, yhä toimiva pelitalo (Housemarquen jälkeen) ja vuonna 2001 ilmestynyt Remedyn Max Payne on Suomen pelihistorian ensimmäinen kansainvälinen superhitti.