Sacred

Käynnistä peli /cheats=1 käynnistysparametrilla. Aloita yksinpeli ja paina §, niin saat esille konsoli-ikkunan. Kirjoita siihen SYS CHEATS 963, niin huijausmoodi aktivoituu ja voit kirjoittaa jonkin seuraavista koodeista. Koodien käyttäminen lisää hahmolle pupuasun exportatessa, joten moninpelissä pääsiäispupuilta näyttävät ovat käyttäneet koodeja.

CHEAT LORD: jumalmoodi

CHEAT SUICIDE: henki pois itseltä

CHEAT DECAP: päätön hahmo

CHEAT TELEPORT: teleporttaus

SYS CHEATS 369: koodit pois päältä

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus