Sega GT 2002 (Xbox)

Kontrolloi Replay-kameraa: Käännä "Main View"-ruudulla vasenta tattia ja zoomaa L- ja R-namiskoilla.

Nitroa: Häviä kiihdytyskisa vitoseen päättyvänä päivänä. Mene käytettyjen osien liikkeeseen kisan jälkeen. Listassa on kysymysmerkki turbojen jälkeen. Jos et näe sitä, mene pois ja palaa uudestaan.

Helppoa rahaa: Osta GT40 Concept -kilpuri ja myy se voitolla. Voit lisätä surutta ostohintaan noin 35-45 tonnia. Auto käy kaupaksi yleensä kahden pelipäivän kuluessa.

Halvempia käytettyjä osia: Jos käytetyn osan hinta ei miellytä, poistu kaupasta ja palaa takaisin. Toista temppu muutaman kerran ja hinta saattaa laskea parilla satasella.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus