Spider-Man: The Movie [2]

Vihreän menninkäisen videopätkän saa nähtäväksi, kun läpäisee pelin hero tai super hero -vaikeusasteella. Samalla tulee myös Specials-valikkoon valittavaksi Menninkäisen puku. Valitse se, niin pääset pelaamaan Harry Osbornina tarinaa, jossa hän yrittää korjata Osbornien perheen mainetta.

Helpompi tapa saada puku käyttöön on aloittaa peli hero-vaikeusasteella, käyttää ARACHNID-koodia ja hypätä Conclusion-vaiheeseen. Tämän jälkeen puku tulee käytettäväksi.

Toisenlaisen Vihreän menninkäisen puvun pääsee näkemään, kun pelaa Alex Ross Hämähäkkimiehellä. Tällöin Menninkäisellä on enemmän perinteisen näköinen puku päällään.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus