Starcraft 2 -tarina päättyy marraskuussa

Starcraft 2: Legacy of the Void -laajennus ilmestyy marraskuun 10. päivä, kertoo Blizzard.

Legacy of the Void on viimeinen osa trilogiana julkaistua Starcraft 2-tarinaa, jonka ensimmäinen osa keskittyi ihmisiin, toinen zergiin ja nyt keskiössä ovat protossit. Legacy of the Voidissa protossit yrittävät valloittaa kotimaailmansa Aiurin zergin kynsistä. Taisteluun osallistuvat tietenkin myös ihmiset.

Valtaosa lisäyksistä koskee moninpeliä. Lisäri lisää moninpeliin co-op-pelimuodon, jossa kaksi pelaajaa johtaa yhdessä yhtä tukikohtaa. Komentajat keräävät koekmusta, saavat uusia kykyjä, rakennuspäivityksiä ja armeijabonuksia, kun kaksikko etenee skenaariopuussa.

Legacy of the Void lisää nettipeliin myös automaattiset turnaukset, joilla jokainen pääsee kilpapelaamiseen makuun.

Lisärissä on kuusi uutta yksikköä, kaksi kullekin rodulle. Zerg saa Starcraft: Brood Warista tutun lurkerin ja ravagerin, protossit disruptor-aseen ja adept-yksikön, ihmiset Liberator-rynnäkkökoneen ja Cyclone-tankin. Yksiköiden tarkat speksit löytyvät täältä.

Legacy of the Void on itsenäinen laajennus eli se ei vaadi Starcraft 2 -peruspeliä toimiakseen. Blizzard trendikkäästi ristiinmarkkinoi peliään, sillä ennakkoversion ostaja saa lisäkivaa niin Legacy of the Voidiin, Heroes of the Stormiin, World of Warcraftiin kuin Hearthstoneen.

 

Lisää aiheesta