Sword of Mana (GBA)

Nosta aseiden ja taikojen tasoa helposti: Etsi hirviö, johon ase tai taika ei tee lainkaan vahinkoa. Otus ei kuole ja voit hakata sitä loputtomiin. Saat normaalisti kokemusta.

Paranna kuolleet liittolaiset: Jos kaveri kuukahtaa, tallenna mana-patsaalla. Paranna kamu angel graililla, mene toiseen huoneeseen ja kuole vihollisten käsissä. Sankari ja kamu palaavat patsaalle ja angel grail on edelleen tallessa.

Mustat monsterit: Tapa jonkun hirviölajin edustajia tuhat kertaa ja otus korvataan mustalla versiolla. Mustikset ovat alkuperäistä voimakkaampia, mutta ne tiputtavat tavallista useammin crystal oreja.

Lyhyt chocobo-kohtaus: Ratkaise seikkailu ja odota Fin-tekstin jälkeen noin viisi minuuttia.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus