Team Pelit taistelee edelleen

Tammikuun numerossa esitelty Team Pelit on jatkanut sitkeää taisteluaan Battlefield 2:n moninpelikentillä. Pelit-lehden kunniaa puolustavan joukkueen puhemies Samu Ollila välitti meille tuoreimmat kuulumiset eturintamalta.

"Viime viikkoina on tapahtunut monenlaista. Clanbasen Eurocupista tipahdimme melko nopeasti, mutta siihen oli syynä vain todella huono ajankohta. Joulun aikoihin pelaajien aktiivisuustaso aina romahtaa, joten emme pystyneet keskittymään matseihin kovin hyvin.

Clanbasen maailmanturnaus sen sijaan on sujunut meiltä paljon paremmin ja siinä olemme jo selvinneet alkukarsinnoissa tappiotta. Seuraavaksi etenemme playoffeihin, joissa vastaan tulee pelkästään huippuklaaneja. Sitä varten meidän täytyy jo harjoitella enemmän. Luultavasti silloin joudumme kohtaamaan amerikkalaisia ja australialaisia klaaneja, jotka ovat meille uusia tuttavuuksia.

Team Pelitin jäsenlista on kokenut pientä uudistusta, sillä pari ukkoa on jäänyt pois armeijan tai muiden kiireiden takia ja uusia täydennyksiä on tullut kolme kappaletta. Puolikuu on ottanut Team Pelitissä täyspäiväisen tankittajan paikan ja suoriutunut tehtävistään erinomaisesti. Lisää voimaa jalkaväkeemme tuo Kullerva, jolle on kertynyt jo paljon kokemusta riveissämme. Viimeisin pelaajahankintamme on uusi kopteripilotti Silakka. Hän ei ole vielä esiintynyt peleissämme montakaan kertaan, mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että hän tietää mitä hän tekee.

Tammikuu oli meille kiireistä aikaa, sillä Battlefield 2:n päivityksen takia taktiikkamme menevät kokonaan uusiksi. Enää ei voi vain juosta paikasta toiseen tappamassa kaikkia vastaantulijoita kranaatinheittimellä tai C4-paketeilla. Omalta osaltani tämä tarkoittaa, että joudun taas opettelemaan rynnäkkökiväärillä ampumisen jalon taidon. Toisaalta on ihan hyvä, että pupuloikkijoista päästään vihdoinkin eroon – niihin alkoi jo mennä hermo. Joudumme jatkossa myös lisäämään lääkintämiehiä kokoonpanoomme, sillä niiden rooli kasvaa päivityksen takia aivan huikeasti.

Eipä tässä muuta, taistelukentillä nähdään."

Pelit-lehti on lupautunut tukemaan nimikkoklaaninsa toimintaa.

Lisää aiheesta