Tekken: Dark Resurrection (PS3)

Mustan monoliitin ensimmäinen Rautanyrkki-mätkintä on arcade-konversio Tekken: Dark Resurrectionista, joka perustuu Tekken vitoseen. Kierrätyksen ja PS2,5-grafiikan takia edullinen nettijulkaisu on ainoa oikea ratkaisu.

Monipuolisesta vajaan kolmen tusinan kamppailijan kaartista irtoaa hupia pitkäksi aikaa. Suoraviivainen ja selkeä yksi näppäin per raaja -taistelusysteemi auttaa aloittelijat nopeasti menoon mukaan. Pitkiä hyökkäysyhdistelmiä painottava mekaniikka pitää kuitenkin kokeneet kehäketut niskan päällä. Pelkkä komboilu ei tosin ratkaise matseja, sillä ajoitus, sivuaskeleet ja hyvä pelisilmä riittävät pitkälle.

Pelimoodeja on vain kolme. Arcadessa ja Virtua Fighterin questia muistuttavassa loputtomassa ghost battlessa kurmotetaan konetta, versus-tilassa toista ihmistä. Kun koneen kontrolloima kamppailija kaatuu, tilille tupsahtaa pinkka krediittejä. Rahaa tuhlataan muun muassa uusiin asuihin, väreihin ja taistelijoita koristavaan pikkusälään, kuten hattuihin ja koruihin.

Tekken käyttää 1080p-resoluutiota, mutta polygonien määrä ei ole lähelläkään maksimia. Etenkin lähikuvissa on selvää kulmikkuutta. Niuhotuksesta huolimatta Rautanyrkki näyttää hyvältä sadan tuuman tykkiruudulla. Tekken: Dark Resurrection on pienistä puutteistaan huolimatta ehdottomasti hintansa väärtiä mätkintäviihdettä.

90

Lisää aiheesta