Twisted Metal Black Online (PS2)

Peliohjeita aloittelijoille

Valitse joku jämerä ajoneuvo, jossa on tehokas erikoishyökkäys. Vastustajat syöksyllä ruhjova Darkside-rekka on yksi hyvä valinta. Surkea peruskonetykki on likimain tarpeeton ase, joten kerää runsaasti spesiaaliaseita ennen kahakointia. Kiertele kenttää ja opiskele parhaimpien aseiden spawnauspaikat ulkoa. Paina myös erittäin hyödyllisten korjausbonusten sijainti mieleen. Kun megakanuunat loppuvat, tee uusi keräilykierros. Ennen kuin hipaiset erikoisasenamiskaa, katso tutkasta mikä ase on aktiivinen ja säästyt useilta ikäviltä yllätyksiltä.

Tylyt power-ohjukset kannattaa ampua aivan lähituntumasta, sillä ne lentävät viivasuoraan eteenpäin. Hyökkää jo valmiiksi huonokuntoisten rakkineiden kimppuun. Pehmittäminen on syytä jättää muiden huoleksi. Kun löydät sopivan kohteen, paina päättäväisesti kohti ja pumppaa koko asevarasto taivaan tuuliin. Jos vihollinen ei kuollutkaan, painu äkkiä pakoon ja hae lisää raskaan sarjan aseita. Mikäli kurmotettu kaara on aivan henkihieverissä, viimeistele tilanne konetykillä.

Pete

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus