Ubisoft antaa historiaa ilmaiseksi

Ubisoft tarjoaa Assassin’s Creed -peleihin pohjautuvat Discovery Tour -virtuaalikokemukset ilmaiseksi rajoitetun ajan. Muinaiseen Kreikkaan ja Egyptiin keskittyvät osat ovat saa ilmaiseksi Uplay-latauspalvelusta pc-tietokoneille 21. toukokuuta asti.

Ilmaiseksi jaettavat Discovery Tour -kokemukset ovat osa Ubisoftin Play Your Part -kampanjaa, jossa ihmisille tarjotaan tekemistä poikkeusolojen aikana.

Assassin’s Creed -pelien maailmoihin ja peliteknologiaan pohjautuvat Discovery Tour -kokemukset toimivat eräänlaisina elävinä museoina, joissa pelaaja voi kokea avoimen pelimaailman ilman väkivaltaisia taisteluita, aikarajoitteita tai tehtäviä.

Discovery Tour: Ancient Greece vie pelaajan muinaiseen Kreikkaan ja tekee tutuksi sen kiehtovan historian, kulttuurin ja upean maailman. Mukana on 29 eri pelialuetta, joissa opitaan kreikkalaisesta filosofiasta, elämäntavoista, päivittäisestä elämästä, sodasta, myyteistä ja tunnetuista kaupungeista.

Discovery Tour: Ancient Egypt esittelee pelaajalle Ptolemaioksen aikaisen Egyptin täynnä muinaista elämää, kulttuuria ja ohjattuja esittelykierroksia. Pelin virtuaaliympäristö tietoineen on rakennettu yhdessä historiantuntijoiden ja egyptologian ammattilaisten kanssa.

Molemmat Discovery Tour -kokonaisuudet voi ladata Ubisoftin sivuilta osoitteesta https://free.ubisoft.com/.