World of Tanksiin lisätään 60 pelaajan massataistelut

World of Tanks saa 60 pelaajan massataistelupelimuodon, lupaa Wargaming

Frontline-pelimuoto suunnitellaan uudenlaiseksi loppupelisisällöksi, sillä pelimuodossa käytetään vain Tier X -vaunuja. Kussakin joukkueessa on 30 pelaajaa ja mukaan pääsee enintään viiden hengen platuunoilla. Pelimuodossa nähdään Normandia-henkinen kartta, jossa toinen joukkueista puolustaa ja toinen hyökkää rannalta kohti sisämaata. Peli-ideana on aluevaltaus. Hyökkääjä yrittää vallata lippupisteet, jolloin päästää etenemään seuraavaan lohkoon. Viimeisessä vaiheessa puolustajien tukena on viisi bunkkeria, joista  hyökkääjien pitää tuhota vähintään kolme voittaakseen.

Taistelu kestää viidestä 20 minuuttiin. Taistelun alussa kullakin hyökkääjällä on käytössään kaksi elämää, puolustajilla vain yksi, mutta uuden elämän saa aina viiden minuutin välein. Tuhoutuneen tankin tilalle ei voi valita uudelleen samaa, joten vaunuvalintojensa kanssa joutuu hieman taktikoimaan pelitilanteen mukaan. Kartalla on myös varikoita, joissa vaunun voi käydä korjaamassa ja täydentämässä ammus- ja tarvikevarastot. Korjauksen cool down -aika on 120 sekuntia, joten puolustava joukkue ei voi vain kämpätä omalla varikkoalueellaan.    

Frontline-pelimuoto on parhaillaan betatestissä Sandbox-testiserverillä, mutta pelimuodolle ei ole annettu vielä tarkkaa julkaisupäivää. Toistaiseksi Frontline-pelimuoto saadaan vain PC:lle.