Onslaught (Wii)

Onslaught on vanhahtavasta tyylistään huolimatta asiallinen räiskintä, joka maistuu tuoreelta tarkan Wiimote-tähtäyksen ansiosta. Tunnelmaa vain parantaa se, että mukana on voimakkaita kaikuja Starship Troopers -rainasta. Hyönteismuukalaiset hyökkäävät valtavina laumoina avaruusmariinien kimppuun kaukaisella kiviplaneetalla.

Hudson Softin näkemys FPS-räiskinnästä eroaa jonkin verran normista. Vihollisten lanaamisesta jaetaan pisteitä ja tarina koostuu alle kymmenen minuutin aikarajoilla ryyditetyistä tehtävistä. Toisinaan aika ei saa loppua kesken ja toisinaan pitää selvitä vyörytyksestä hengissä loppuun asti. Vihollisia on todella paljon, mutta ne liikkuvat hitaasti ja useimmat ököt ovat vaarallisia vasta lähellä. Räiskintä äityy siitä huolimatta paikoitellen todella kiperäksi, sillä kaikkia ei millään ehdi teilaamaan kaukaa.

Miljööt ovat siistiä ja pikkunättiä jälkeä. Netissä tahkotaan neljän soturin yhteistyöpeliä tai kuka tappaa eniten muukalaisia -kisaa samassa kentässä. Ainakin teoriassa, sillä pelikavereita ei juuri löytynyt. Onslaught ei anna räiskintäveteraaneille mitään erikoista, mutta se on hintaansa nähden kelpo ammuskelua.

82

Lisää aiheesta