Sony PSone LCD Screen, Sony PSone Car Adapter ja Sony PSone Console BagKannettava Pleikkari

www.playstation.com

Valmistaja: Sony

Testikappale: Egmont Entertainment

Paketin hinta: noin 260 euroa

PSonen tekniikka on jo kahdeksan vuotta vanhaa, mutta pienen LCD-näytön ja autosovittimen myötä vanhuksesta tulee vetreä ja virkeä. Sonyn näppärät lisälaitteet muuttavat söötin PSonen konsoliksi, joka on helppo kopata mukaan vaikka mökille.

Hyvätasoinen viiden tuuman LCD-monitori ruuvataan kiinni PSonen taakse, josta näyttö taittuu kuljetuksen ajaksi siististi koneen päälle. Kuva on häiriötön, näytön resoluutio riittää mainiosti kaikille peleille ja valaistu kuva erottuu hyvin. Ainoastaan suoraan ruutuun osuva auringonvalo aiheuttaa ongelmia, mutta sama pätee tavallisiin kuvaputkimonitoreihin.

Laitteeseen voi kytkeä kuulokkeet ja ulkoisen ohjelmalähteen mini-AV-liittimellä, mutta muuten stereoäänistä huolehtivat kokoonsa nähden tasokkaat kaiuttimet. Jos kuuntelija on suoraan näytön edessä, stereo-vaikutelma välittyy selkeästi. Tarpeen tulleen äänenvoimakkuus voittaa liikkuvan auton melun helposti.

Mukaan automatkalle

Autosovitin tekee LCD-näytöllä viritetystä PSonesta reissumiehen konsolin. Laite syöttää PSonelle virtaa savukkeensytyttimestä, ja kolmen metrin johto kattaa ison kaaran sisätilat ja ylettyy myös auton vieressä olevalle pöydälle. Sopivan kannettavan akun myötä auton voi unohtaa yhtälöstä kokonaan.

Pelaaminen sujuu mainiosti myös liikkuvassa henkilöautossa. Konsoli asetetaan tarpeen mukaan joko penkille tai pelaajan syliin, tosin kaksinpelit edellyttävät sopuisaa vierekkäin istumista. Vajaan kilon paino pitää laitteen paikoillaan myös melko tiukoissa jarrutuksissa.

Sonyn lisävarusteilla ryyditetty PSone on houkutteleva paketti. Vaikka masiina ei kilpaile suoraan Gameboy-kaartin kanssa, pitkän automatkan ja sähköttömän mökin piristäjänä LCD-näytöllinen PSone on omaa luokkaansa. Taskukonsolia PSonesta ei saa insinöörikään, mutta näillä palikoilla siitä syntyy vaivatta kannettava ja automatkakäyttöön soveltuva reissukonsoli.

Lisää aiheesta

  • Steelseries 7H & Steelseries Spectrum 5XB

    Steelseriesin Siberia-kuulokkeet yllättivät äänenlaadullaan. Yltävätkö valmistajan muut luurit samalle tasolle?

    Pelikuulokkeita änkeää nykyään joka tuutista. Erilaisia tuotesarjoja on niin paljon, että hitaampi ei pysy kyydissä. Siberia-kuulokkeiden rinnalle on tarjolla muun muassa…
  • Roccat Kone+

    Roccat viilaa esikoishiirensä entistä ehommaksi.

    Alkuperäinen Kone on hyvä pelihiiri, joka kärsii yhdestä isosta ongelmasta: rotta ei inahdakaan ilman ajureiden asentamista. Roccat palaa vanhan suosikin pariin plus-mallissa, ja tällä kertaa myös ajuriongelmaan on paneuduttu. Hiiri toimii…
  • Logitech G110

    Logitechin G-sarjan näppäimistö asuu monen pelaajan kotona. G110 on uusversio parin vuoden takaisesta G11-pikkuvelimallista.

    Makropainikkeilla varustettuja pelinäppäimistöjä on nykyään joka lähtöön, mutta Logitech ehti markkinoille ensimmäisten joukossa. Sen takia etenkin monen…